Tala högre vs högtalare

Först (runt 00.30 natten mellan lördag och söndag): Fan den ena högtalaren funkar inte. Okej. Jag vet hur vi löser det. Vi skruvar upp volymen ÄNNU mera. Så att alla grannar verkligen hör hur vi dansar och sjunger (nåja, skriker) loss till all Sveriges samlade schlagermusik, trots att det bara är en högtalare som spelar.

Sen (runt 02.45): Skall i sänka nu kanske? Äh. Vad spelar det för roll när vi ändå överröstar all musik med vår underbara sångröst?

Senare (03.30): Nu dör festen. Skall vi åka in till stan? JA! Packa ihop dator och högtalare och konstatera ännu en gång att högtalaren inte fungerar.

Senare igen (06.00-08.30): Hemma i Högsbohöjd igen, efter att morgontidningen hade kommit. Att sova var inte att tänka på. Den högra högtalaren fungerar fortfarande inte. Undra om grannarna har något emot att vakna till lite Håkan Hellström så här på söndagsmorgonen (det är ju bara en högtalare som funkar, såååå farligt kan det väl inte vara)?

Ännu senare (18.30, precis efter frukost): Hmr, funkar verkligen inte högtalaren? (FAN, FAN, FAN. De var DYRA) Pillar lite på sladdarna och sploooosh, LJUDET TILLBAKA! Seger! Men fan vad det låter konstigt, så brukar det inte låta? Nåja. Det FUNKAR iaf.

Idag (10.51): Flyttar upp högtalarna till deras rätta plats. Men, vad är det här? Basen är uppvriden på max. Vrider tillbaka och ljudet är NORMALT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0